Παρασκευή, 24 Μάιος 2024
188078 επισκέψεις

Ετήσιος χορός και η κοπή τής πίτας 2009


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής 30 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο <<άστρο>> ο ετήσιος χορός και η κοπή τής πίτας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Εργοληπτών νομού Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή συναδέλφων και φίλων του κλάδου άγγιξε το 91% των προσδοκιών του συνδέσμου που αποτελεί πλέον ένα ζωντανό κύτταρο στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Την βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ Παπαδάκης Ιωάννης απευθύνοντας χαιρετισμό και ευχές προς όλο τον κόσμο για μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά. Ακολούθησε το εθιμοτυπικό για την κοπή τής πίτας. Στην συνέχεια το Δ.Σ. κάλεσε τον συνάδελφο κ. Μπουλουμπασάκη Παντ. τον οποίο τίμησε για την πολυετή προσφορά του στο σύνδεσμο ως πρόεδρο και ως μέλος του Δ.Σ αλλά και για την βοήθεια και την πείρα του που προσφέρει ακόμα στους νεότερους.

Την πλακέτα παρέδωσε ο ταμίας τής Π.Ο.Σ.Ε.Η. και πρόεδρος περιφερειακών κλιμακίων Κρήτης και Δωδεκανήσου κ.Αγγουράκης Θεόδωρος ο οποίος μάς τίμησε με την παρουσία του.

Τον σύνδεσμο επίσης τίμησαν η κ.Κεφαλογιάννη Γιάννα, κ.Σταρένιου Ζωή και ο κ.Αντωνάκης Γεώργιος εκ μέρους τησ νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, καθώς και ο κ. Ηλιάκης Κων/νος εκ μέρους τής δημοτικής αρχής. Παρόντες ήταν και αντιπροσωπείες από τον σύνδεσμο των χανιών, ο γραμματέας του Δ.Σ. .Τερεζάκης Νικ. με την οικογένεια του και από τον σύνδεσμο του ηρακλείου ο ταμίας του Δ.Σ. κ . Ζαιμάκης Δημ. με την οικογένεια του και μέλη του Δ.Σ

Επίσης δεν έλειψαν ο κ. Κανακαράκης Απόστολος ,υπεύθυνος του ΚΕΚ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. παραρτήματος Κρήτης και οι πολιτευτές του Ρεθύμνου κ.Κωστής Σχοινάς και κ. Μανόλης Όθωνας.

Μετά το τελετουργικό τής βραδιάς και αφού όλοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού του κέντρου , σειρά είχε η υπέροχη ορχήστρα οπού διασκέδασε μέχρι πρωίας όλο τον κόσμο.

Το κέφι ξεχείλιζε στις καρδιές και τα χείλη όλων με την ευχή να είμαστε και του χρόνου όλοι καλά και να έχουμε ξεπεράσει την οικον. κρίση και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν και επηρεάζουν και τον δικό μάς κλάδο.

Ο σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τον στήριξαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά, όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τούς αλλά και το κοσμικό κέντρο <<άστρο>> για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση.

Φωτογραφικό Υλικό
« επιστροφή στίς εκδηλώσεις

> ΥΑ. 1222/2006 Θεμελιακή Γείωση
Έκθεση Παράδοσης Θεμελιακής Γείωσης

> Νέα Υπεύθυνη Δήλωση ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη του Ν.4483/1965. Μετά την ΥΑ με αρ. 101195 (ΦΕΚ Β' 4654/8-10-2021
Επίσημα έντυπα της Υ.Δ.Ε.

Έντυπα που απαιτούνται για την ηλεκτροδότηση
> Έντυπα (αιτήσεις, δηλώσεις κλπ) - ΔΕΔΔΗΕ
> Αιτήσεις ΟΤΕ
> Χορήγηση Άδειας Ηλεκτρολόγου
Αίτηση Άδειας Συνημμένα δικαιολογητικά

> Αίτηση Ανανέωσης Άδειας Ηλεκτρολόγου
Συνημμένα δικαιολογητικά
> Σήμανση Ασφάλειας και Υγείας
μία σειρά από σήματα που χρησιμοποιούνται ευρύτατα διεθνώς

Δείτε αναλυτικά