Παρασκευή, 24 Μάιος 2024
188083 επισκέψεις

Παγκρήτια Συνάντηση Δ.Σ Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών στο παλιό Επιμελητήριο Ρεθύμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11/3/12 στο παλιό Επιμελητήριο Ρεθύμνης , μετά από πρωτοβουλία του ΣΕΗ Ρεθύμνου , Παγκρήτια Συνάντηση Δ.Σ των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Εργοληπτών.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Χανίων κ.Παπουτσάκης Γ., του ΣΕΗ Ηρακλείου κ.Αλεξανδρίδης Ε. και του ΣΕΗ Λασιθίου κ.Κριθαράκης Ε. με τα προεδρία τους.

Την Συνάντηση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Ρεθύμνου κ.Κλαψινός Γ. τονίζοντας πως οι απαιτήσεις των καιρών είναι τέτοιες που μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να προχωρήσουμε μπροστά διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα του κλάδου. Σκοπός της Συνάντησης εκτός από την ευκαιρία της ελεύθερης ανοικτής συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων για όλα όσα μας προβληματίζουν , ήταν και η κοινή οικονομική πολιτική σχετικά με την αμοιβή της Υ.Δ.Ε. αλλά και του επανελέγχου της ΕΗΕ .Σε πολύ θετικό κλίμα συζητήθηκαν τρόποι ώστε οι ΣΕΗ της Κρήτης να προχωρήσουν ενωμένοι στην διεκδίκηση λύσεων για την ανακούφιση από την ραγδαία πτώση της οικονομικής δραστηριότητας και του δικού μας κλάδου. Ο ΣΕΗ Ρεθύμνου ευχαριστεί τα προεδρία των όμορων νομών για την θετική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση του.« επιστροφή στα νέα

> ΥΑ. 1222/2006 Θεμελιακή Γείωση
Έκθεση Παράδοσης Θεμελιακής Γείωσης

> Νέα Υπεύθυνη Δήλωση ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη του Ν.4483/1965. Μετά την ΥΑ με αρ. 101195 (ΦΕΚ Β' 4654/8-10-2021
Επίσημα έντυπα της Υ.Δ.Ε.

Έντυπα που απαιτούνται για την ηλεκτροδότηση
> Έντυπα (αιτήσεις, δηλώσεις κλπ) - ΔΕΔΔΗΕ
> Αιτήσεις ΟΤΕ
> Χορήγηση Άδειας Ηλεκτρολόγου
Αίτηση Άδειας Συνημμένα δικαιολογητικά

> Αίτηση Ανανέωσης Άδειας Ηλεκτρολόγου
Συνημμένα δικαιολογητικά
> Σήμανση Ασφάλειας και Υγείας
μία σειρά από σήματα που χρησιμοποιούνται ευρύτατα διεθνώς

Δείτε αναλυτικά